Kenali Pengarang Blog

Assalamualaikum guys,
today kita nak kongsi a little bit info about me. siapa nak tau? angkat tangan tinggi-tinggi.
*eh poyo pulak kite nih

Nama penuh kita
 Sarah Binti Mohd Sidin (pendek je) kalau tak ingat jugak nama kita ni memang boleh muncung sedepa tau.(merajuk sejam seminit) nama kita pendek je pon, tak kan la tak boleh ingat.

Banyak jugak la panggilan yang orang cipta untuk panggil kita. Such as
 Sarah *panggilan normal
 Ara / Dik Ara *family or yang rapat je panggil
 Little Sist *in social network je selalu guna
 Princess *few people suka amat panggil macam ni
Panggilan ni semua bukan kita yang mintak okay. Mereka yang suka bagi panggilan macam-macam, yang penting panggilan tu elok insyallah kite terima. Tapi yang tak rapat tu adalah lebih selesa panggil Sarah, lagi pun bukan panjang sangat. 5 huruf je kan, so rajin kan la mulut tu nk sebut S.A.R.A.H


Tarikh lahir kita
 */*/199*. Tak perlu la bagi tahu, kalau you all tahu pon nak bagi hadiah ke? hahaha kalau nak bagi best jugak (kidding) tak penting lah tarikh lahir tu, kalau rasa nak wish, just doakan kesejahteraan sarah tiap-tiap hari lepas solat. hanya Allah yang mampu membalasnye.

im studying at
 Politeknik Sultan Abdul Halim Muadzam Shah known as POLIMAS for short. Poli ni jauh dari hometown kite dari hujung ke hujung semenanjung kita merantau. Ambil masa 12 jam tau perjalanan dari poli nak balik rumah, so kita tak dapat nak balik selalu. FYI, kita ambil course civil engineering or dalam bahasa melayunya kejuruteraan awam. hehehe 2014 nanti insyallah akan grad. doakan kita berjaya tau.

okey lah awk-awak semua. kita da penat la membebel mengarut ni. setakat ni je lah yang kita share, jadi a bit mysterious pon best jugak. so, selamat berkenalan ya! jangan lupa follow kita tau *bighugs

2 comments:

  1. hello nice blog ,visited kind to follow me @ marcchanelette.blogspot.com .

    Thx

    ReplyDelete